Selecteer een pagina

Ook de onderste laag telt

Soigné(e) op de fiets zitten, dat is met de prachtige Cycling Espresso-kit niet zo moeilijk. Maar wat vaak vergeten wordt, is wat je niet direct aan de buitenkant ziet. Een goed zweetshirt, en nog veel belangrijker (voor de vrouwen onder ons): een goede sportbeha, maken je outfit pas écht compleet.

Sportbeha’s zijn er – net zoals sportende vrouwen – in heel veel verschillende kleuren, stijlen en maten. Goede ondersteuning voor je borsten is niet alleen met hardlopen, maar ook tijdens het fietsen ontzettend belangrijk. Een merk dat al jarenlang de markt domineert, en niet zonder reden, is Shock Absorber. Met een heel uitgebreid assortiment hebben zij voor elke sport een geschikte sportbeha, en je kunt bijna altijd kiezen uit een neutrale kleur (zwart/donkergrijs), of juist een heel kek kleurtje of printje.

Alle modellen van Shock Absorber zijn gemaakt van een fijn zacht stofje dat goed zweet afvoert. De bandjes van beha’s is in de breedte aangepast op het niveau van ondersteuning zodat je nooit last hebt van bandjes die in je schouder snijden. Omdat je op de fiets niet voortdurend een hele hoge schokbelasting op je lijf zet – op de mooie Nederlandse fietspaden is het wegdek meestal gelukkig goed – volstaat een medium ondersteuning. Shock Absorber heeft hiervoor verschillende modellen, maar de mooiste daarvan vind ik de “Active Shaped Support Beha”.

Stap je op de mountainbike, of heb je een koppeltraining gepland na je fietsrit omdat je jezelf voorbereidt op een triatlon, dan is een stevigere sportbeha zoals de “Ultimate Run Beha” of (mijn persoonlijke favoriet – duurzaam, goede ondersteuning én beschikbaar in vrolijke kleurtjes) de “Active Multisports Beha” een betere keuze.

Voor alle sportbeha’s geldt dat het kopen van de juiste maat het allerbelangrijkste is. Maatvoering verschilt per merk en zelfs verschillende modellen kunnen net wat anders vallen. Zorg dus altijd dat je zeker weet welke maat je van het desbetreffende merk je nodig hebt voordat je een keuze maakt

GELEZEN IN DE TEKST

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.