Selecteer een pagina

Cycling Espresso Zwolle Ritten

Startlocatie

Brasserie Jansen
Adres: Niewe Markt 14
CE-Deal: –
Email: zwolle@cyclingespresso.nl

Tijden

Verzamelen: vanaf 10.00 uur
Vertrek: stipt 10.30 uur
Ritduur:  ~ 2.00 – 2:30 uur

Data 2020

Januari – februari: winterstop
Maart: 8 & 22
April: 5 & 19
Mei: 3, 17 & 31
Juni: 14 & 28
Juli: 16 & 26
Augustus: 9 & 23
September: 6 & 20
Oktober: 4 & 18
November – december: winterstop

Let op! 3 mei en 23 augustus wordt er 100km gereden.

Support jouw organisatie in Zwolle

Onze ritten zijn vrijblijvend en gratis. Toch kan je ons ondersteunen. Dat kan door een wielerset of iets anders te bestellen in onze shop (5% gaat naar jouw organisatie) of door super simpel een kleine donatie te doen. Zo kunnen wij de ritten blijven organiseren!

Brasserie Jansen

POPUPAILRE ROUTES ZWOLLE

Wilfred’s Cycling Espresso Zwolle Rit 1

STATISTIEKEN

– sinds de oprichting in april 2014 –

Rijders

gereden kilometers

gedronken koffie

TEAM ZWOLLE

Dennis Spijkerboer

Mirella Zwanenburg

Wilfred Vogd Cycling Espresso Zwolle

Wilfred Vogd – Gepensioneerd

Henk Kaptein

Suzan de Wit

Liesbeth Kemkers Cycling Espresso Zwolle

Liesbeth Kemkers

Karel Sluper

CYCLING ESPRESSO ZWOLLE

Eind april 2014 is Cycling Espresso Zwolle overgewaaid uit Groningen. Nadat Wilfred bijna een jaar in Groningen meegefietst had nam hij het concept mee naar Zwolle. En zoals het concept overwaaide waren er ook bij de eerste rit een aantal Groningers naar Zwolle gekomen voor de aftrap. Net als in Groningen werd Doppio de startlocatie van de twee wekelijkse ritten.

Waar na een heerlijke espresso of wat anders lekkers een rit van ongeveer twee uur gereden werd. Ook in Zwolle staat het sociale karakter tijdens de rit centraal. Onder het motto ‘samen uit, samen thuis’ worden de ritten verreden. Ijs en wedverdienende is er zo sinds de start elke twee weken een ronde gereden.

Wil je een keer mee? Sluit dan gerust vrijblijvend (gratis) een keer aan. Onderweg kan je sprinten voor blauwe (!) plaatsnaambordjes, uit de wind leren rijden en lekker kletsen met de andere deelnemers. Dit doen we zoals gezegd onder het motto: samen uit, samen thuis. Want samen is veel leuker dan alleen.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Maar ik ben toch veel te langzaam?
Cycling Espresso heeft als motto ‘Samen uit, samen thuis’ tijdens de ritten. We rijden dus zo dat iedereen het tempo bij kan houden en we weer met z’n allen thuis komen. Ben je wat minder ervaren dan helpen we je graag een handje en geven je tips en tricks om het makkelijker vol te kunnen houden. Ook kan je soms uit groepen kiezen.
Kan ik zo meerijden?
Cycling Espresso is vrijblijvend en gratis en dus ben je vrij om aan te sluiten. Wel vragen we je om aan onze spelregels te houden. De meeste vertellen we altijd voorafgaand aan iedere rit, maar voor je komt zijn er drie die van belang zijn. Het enige dat we van je vragen is om onze presentielijst te tekenen, dat je op een goed onderhouden en werkende racefiets komt en een helm draagt!
Waarom moet ik mee aanmelden?
Dit is nodig om de ritten te kunnen organiseren. We willen graag weten wie er allemaal mee zijn (geweest). In geval van calamiteiten kunnen we dan per locatie iedereen op de hoogte stellen en houden. Bovendien gebruiken we jouw aanmelding voor statistieken. Zo weten we sinds de eerste rit precies hoeveel mensen er mee geweest zijn.

Nog vragen? Neem contact op

Contact verzoek Zwolle

10 + 1 =