Selecteer een pagina

Cycling Espresso Utrecht

Start 29 juli 2018

We zijn verheugd dat we gaan starten in Utrecht. Leuk dat je ons gevonden hebt. We hopen dat je met onze wegkapitein Marleen Ottens mee komt fietsen. Iedereen is welkom om aan te sluiten, want ons motto is ‘Samen uit, samen thuis’.

Meld je vast aan en blijf op de hoogte

  Ik fiets mee in Utrecht

  Ik heb de algemene voorwaarden en het privacybeleid gelezen en accepteer deze

  Ik wil meefietsen in een andere locatie.

  Cycling Espresso Utrecht Ritten

  Startlocatie

  Volgt spoedig
  Adres: volgt spoedig
  CE-Deal: Knipkaart voor 10€
  Email: Utrecht@cyclingespresso.nl

  Tijden

  Verzamelen: vanaf 10.30 uur
  Vertrek: stipt 11.11 uur
  Ritduur:  ~ 2.00 – 2:30 uur

  Data 2018

  Juli: 29
  Augustus: 12 &26
  September: 9 & 23
  Oktober: 7 & 21
  November: 4 & 18
  December: 2, 16 & 30

   

  #
  Naam
  1Patrick
  2paula
  3Katherina
  4Lieneke
  5Marvin
  6Ria
  7Anne

   

   

  Support jouw organisatie in Utrecht

  Onze ritten zijn vrijblijvend en gratis. Toch kan je ons ondersteunen. Dat kan door een wielerset of iets anders te kopen in onze boutique of door super simpel een kleine donatie te doen. Zo kunnen wij de ritten blijven organiseren!

  FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

  Maar ik ben toch veel te langzaam?
  Cycling Espresso heeft als motto ‘Samen uit, samen thuis’ tijdens de ritten. We rijden dus zo dat iedereen het tempo bij kan houden en we weer met z’n allen thuis komen. Ben je wat minder ervaren dan helpen we je graag een handje en geven je tips en tricks om het makkelijker vol te kunnen houden. Ook kan je soms uit groepen kiezen.
  Kan ik zo meerijden?
  Cycling Espresso is vrijblijvend en gratis en dus ben je vrij om aan te sluiten. Wel vragen we je om aan onze spelregels te houden. De meeste vertellen we altijd voorafgaand aan iedere rit, maar voor je komt zijn er drie die van belang zijn. Het enige dat we van je vragen is om onze presentielijst te tekenen, dat je op een goed onderhouden en werkende racefiets komt en een helm draagt!
  Waarom moet ik mee aanmelden?
  Dit is nodig om de ritten te kunnen organiseren. We willen graag weten wie er allemaal mee zijn (geweest). In geval van calamiteiten kunnen we dan per locatie iedereen op de hoogte stellen en houden. Bovendien gebruiken we jouw aanmelding voor statistieken. Zo weten we sinds de eerste rit precies hoeveel mensen er mee geweest zijn.

  TEAM UTRECHT

  Marleen Ottens

  Kom ons versterken!

  We zijn nog opzoek naar versterking voor ons team in Utrecht. Lijkt dit je leuk en wil je wegkapitein worden? Stuur ons dan via het onderstaande contact formulier je contact gegevens voor meer informatie. 

   

  Versterking Utrecht

  2 + 11 =

  CYCLING ESPRESSO UTRECHT

  Utrecht en wielrennen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden sinds de Tour start in 2017. Dit jaar halen wij deze verbinding nog eens aan en staat vanaf juli 2018 Cycling Espresso Utrecht op de kaart. Marleen was op zoek naar een groepje om samen mee te fietsen. Eentje waarbij het sociale karakter centraal staat en niet de persoon met de snelste fiets, dikste benen en grootste praatjes het tempo bepaald. Zo’n groepje vond ze bij Cycling Espresso en nu heeft ze haar eigen locatie in Utrecht. Vanaf 29 juli 2018 rijdt ze haar rondje in en om Utrecht en neemt iedereen die een racefiets heeft mee om van hiervan te genieten.

  Natuurlijk staat veiligheid voorop, dus als het stormt en ijzelt of het KNMI een code afgeeft worden de ritten afgelast. Gelukkig komt dat niet zo vaak voor en wordt er eigenlijk altijd om de twee weken gereden. Verzamelen doen we, net als in alle andere steden, altijd vanaf 10:30 om vervolgens om 11:11 op de fiets te stappen.

  Wil je een keer mee? Sluit dan gerust vrijblijvend (gratis) een keer aan. We houden rekening met niveau verschillen en zorgen dat iedereen mee kan. Onderweg kan je sprinten voor blauwe (!) plaatsnaambordjes, uit de wind leren rijden en lekker kletsen met de andere deelnemers. Dit doen we zoals gezegd onder het motto: samen uit, samen thuis en dus wachten we altijd op elkaar, ook na een sprintje. Want samen fietsen is veel leuker dan alleen. Het enige dat je nodig hebt is een goed werkende racefiets, een helm op je hoofd en dat je je vooraf even aanmeld zodat we weten wie er komt.