Selecteer een pagina

Cycling Espresso Groningen

Sinds 2013

Sinds 2013 wordt eens per twee weken gereden in Groningen. Leuk dat je ons gevonden hebt. We hopen dat je met onze wegkapiteins mee komt fietsen. Iedereen is welkom om aan te sluiten, want ons motto is ‘Samen uit, samen thuis’.

Cycling Espresso Groningen Ritten

Startlocatie

Doppio Espresso Groningen
Adres: Brugstraat 6
CE-Deal: Knipkaart voor 10€
Email: Groningen@cyclingespresso.nl

Tijden

Verzamelen: vanaf 10.30 uur
Vertrek: stipt 11.11 uur
Ritduur:  ~ 2.00 – 2:30 uur

Data 2019

Januari: 13 & 27
Februari: 10 & 24
Maart: 10 & 24
April: 7 & 21
Mei: 5 & 19
Juni: 2, 18 & 30
Juli: 14 & 28
Augustus: 11 &25
September: 8 & 22
Oktober: 6 & 20
November: 3 & 17
December: 1, 15 & 29

Support jouw organisatie in Groningen

Onze ritten zijn vrijblijvend en gratis. Toch kan je ons ondersteunen. Dat kan door een wielerset of iets anders te kopen in onze shop of door super simpel een kleine donatie te doen. Zo kunnen wij de ritten blijven organiseren!

DOPPIO GRONINGEN

STATISTIEKEN

– sinds de oprichting in juli 2013 –

Rijders

gereden kilometers

gedronken koffie

TEAM GRONINGEN

Dirk Jan Kuik

Gert Jan van den Berg Cycling Espresso

Gert Jan van den Berg

Jacob Veenstra

Jappie Kobes Cycling Espresso

Jappie Kobus

Jerzy Kasemier

Manno Bult

Nicole Clerx Cycling Espresso

Nicole Clerx

Ramon van Marwijk

Stoffel van Dieten

Yvar de Boer

CYCLING ESPRESSO GRONINGEN

In Groningen is het allemaal begonnen. Tijdens de koffie van Running Coffee werd beging 2013 bedacht dat we weer eens samen op de racefiets moesten stappen. Het duurde nog tot in de zomer voor het ook echt zover was. Op woensdag werd het eerste evenement aangemaakt voor de eerste echter Cycling Espresso rit. Na een heerlijke espresso bij Doppio Espresso Groningen werd de eerste rit verreden onder het motto ‘samen uit, samen thuis’. Het enthousiasme bij de eerste 15 deelnemers was groot en daarmee was Cycling Espresso een feit.

Sindsdien is er practisch om de twee weken gefietst. Met storm, regen, hagel, sneeuw en natuurlijk zon. Alleen met ijzel worden de ritten afgelast, want veiligheid staat voorop. Verzamelen doen we nog altijd vanaf 10:30 om vervolgens om 11:11 op de fiets te stappen. Net als in alle andere steden die er sinds 2013 bij gekomen zijn.

Wil je een keer mee? Sluit dan gerust vrijblijvend (gratis) een keer aan. Vaak wordt er in Groningen in meerdere groepen gereden die ingedeeld zijn op niveau. Onderweg kan je sprinten voor blauwe (!) plaatsnaambordjes, uit de wind leren rijden en lekker kletsen met de andere deelnemers. Dit doen we zoals gezegd onder het motto: samen uit, samen thuis. Want samen is veel leuker dan alleen.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Maar ik ben toch veel te langzaam?
Cycling Espresso heeft als motto ‘Samen uit, samen thuis’ tijdens de ritten. We rijden dus zo dat iedereen het tempo bij kan houden en we weer met z’n allen thuis komen. Ben je wat minder ervaren dan helpen we je graag een handje en geven je tips en tricks om het makkelijker vol te kunnen houden. Ook kan je soms uit groepen kiezen.
Kan ik zo meerijden?
Cycling Espresso is vrijblijvend en gratis en dus ben je vrij om aan te sluiten. Wel vragen we je om aan onze spelregels te houden. De meeste vertellen we altijd voorafgaand aan iedere rit, maar voor je komt zijn er drie die van belang zijn. Het enige dat we van je vragen is om onze presentielijst te tekenen, dat je op een goed onderhouden en werkende racefiets komt en een helm draagt!
Waarom moet ik mee aanmelden?
Dit is nodig om de ritten te kunnen organiseren. We willen graag weten wie er allemaal mee zijn (geweest). In geval van calamiteiten kunnen we dan per locatie iedereen op de hoogte stellen en houden. Bovendien gebruiken we jouw aanmelding voor statistieken. Zo weten we sinds de eerste rit precies hoeveel mensen er mee geweest zijn.

Nog vragen? Neem contact op

Contact verzoek Zwolle

11 + 5 =