Selecteer een pagina

KIES JOUW FAVORIETE SMAAK GELS

MEEST GEBUIKTE SPORTVOEDING

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Je kunt kiezen uit sportdrankrepen en gels die voor, tijdens of na het sporten gebruikt kunen worden. Gels en sportdrank zijn vloeibaar en worden daarom snel opgenomen. Bovendien kunnen veel mensen vloeibare energie makkelijker tot zich nemen dan de vaste repen. Sportdrank kan je zelf mixen volgende de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Wil je een dorstlesser maken gebruik dan wat minder poeder dan voorgeschreven. Ga je voor een energie drank dan kan je de aanbevolen hoeveelheid gebruiken waardoor je meer en dus ook langer energie hebt om te kunnen blijven presteren.Voor een optimaal herstel heb je eiwitten nodig voor je spieren. Hiervoor zijn speciale hersteldranken met extra eiwitten.

Sportvoeding is een nuttige bron van energie voor, tijdens en na jouw sportinspanning. Er zijn diverse soorten sportvoeding ontwikkeld die jou helpen tijdens je sporten zonder dat je last van je ingewanden krijgt. Dagelijkse voeding zorgt voor een goede basis, dit ligt wat zwaar op de maag en kan daarom voor klachten zorgen.