Selecteer een pagina

Sportvoeding Abonnementen Copy

Je lichaam is een grote verbrandingsmotor. Om alle processen zoals denken, ademen en ook bewegen en dus ook fietsen mogelijk te maken heb je energie nodig. Dat kan in de vorm van een boterham of een glas drinken, maar tijdens je rondje fietsen wil het natuurlijk allemaal zo klein en makkelijk mogelijk mee hebben. Daarom is er sportvoeding ontwikkeld dat je eenvoudig in de zakken van je shirt of in je bidon kan meenemen.

Maar hoeveel heb je dan nodig? En waneer moet je het in huis halen? Met onze ruime ervaring en in samenspraak met een voedingsdeskundige hebben we daarom een drietal pakketten samengesteld. Je betaalt gespreid en wij sturen je op gezette tijden een pakket toe waarmee je een zelfde periode vooruit kan. 

Wat hebben we voor je samengesteld

Op basis van het aantal kilometers dat je per jaar op de fiets zitten zijn de pakketten ingevuld.

SMALL

Ook al fiets je maximaal 3.000 kilometer per jaar dan heb je energie nodig om vooruit te komen. Op basis van onze kennis en de statistieken van wielrenners die tot 3.000 kilometer rijden hebben voor jou een gebalanceerd  pakket samengesteld. Het pakket voorziet in voldoende energie om je lange(re) ritten goed door te komen.

In dit pakket zitten gels en repen die speciaal ontwikkeld zijn voor (duur)sporters. We weten dat ook jij soms wel eens een langere rit maakt en dan is het goed om wat sportvoeding mee te nemen in de vorm van een gel of reep. Een reep is een lekkere versnapering onderweg en met een gel geef je je lichaam een boost om lekker door te kunnen blijven rijden.

€10,- per maand incl. verzending

MEDIUM

Rij je ergens tussen de 3.000 en 6.000 kilometer per jaar dan worden je ritten ook langer. Je vraagt dus meer van je lichaam en die heeft dus ook meer aan brand- en voedingsstoffen nodig om te kunnen functioneren. Daarom hebben we het medium pakket zo samengesteld dat je ook tijdens die ritten genoeg energie mee neemt en je ook nadien je lichaam helpt om te herstellen.

Het Medium pakket is uitgebreider dan Small en bevat naast repen en gels ook recoveryshakes en sportdrank. Want met alleen water in je bidon kom je er niet.  Bovendien zitten de (langere) ritten dichter op elkaar en dus moet je ook rekening houden met de volgende toer die je gaat maken. Een recovery shake na je lange ritten helpt je daarbij!

€20,- per maand incl. verzending

LARGE

Kom je met al je ritten ergens tussen de 6.000 en 12.000 kilometer per jaar uit dan heb je meer nodig dan alleen energie voor de ritten. Je lichaam heeft ook voor het herstel van de ritten en het opladen voor de volgende ritten energie nodig. Aanvullen van je voorraad begint dan ook al op de fiets en dus heb je dit grootste pakket nodig.

Het Large pakket is dus een uitgebreidere variant van het Medium pakket en om te zorgen dat je altijd genoeg sportvoeding in huis hebt sturen we je dit pakket per kwartaal toe. Naast de repen, gels, sportdrank en recoveryshakes sturen we je ook nog eens een paar bidonnen toe, want er is volgens ons niet lekkerders dan uit een schone bidon drinken.

€30,- per maand incl. verzending

Wat zeggen onze rijders

Neem het niet alleen van ons aan, laat onze rijders hun verhaal doen!

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In in risus eget lectus suscipit malesuada. Maecenas ut urna mollis, aliquam eros at, laoreet metus. Proin ac eros eros. Suspendisse auctor, eros ac sollicitudin vulputate, urna arcu sodales quam, eget faucibus eros ante nec enim.

Etiam quis eros in enim molestie tempus a non urna. Suspendisse nibh massa, tristique sit amet interdum non, fermentum in quam. ”

Luke Chapman

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In in risus eget lectus suscipit malesuada. Maecenas ut urna mollis, aliquam eros at, laoreet metus. Proin ac eros eros. Suspendisse auctor, eros ac sollicitudin vulputate, urna arcu sodales quam, eget faucibus eros ante nec enim.

Etiam quis eros in enim molestie tempus a non urna. Suspendisse nibh massa, tristique sit amet interdum non, fermentum in quam. ”

Luke Chapman

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In in risus eget lectus suscipit malesuada. Maecenas ut urna mollis, aliquam eros at, laoreet metus. Proin ac eros eros. Suspendisse auctor, eros ac sollicitudin vulputate, urna arcu sodales quam, eget faucibus eros ante nec enim.

Etiam quis eros in enim molestie tempus a non urna. Suspendisse nibh massa, tristique sit amet interdum non, fermentum in quam. ”

Luke Chapman

EARLY ADAPTERS VOORDEEL!

Voor iedere abonnementsvorm (Small, Medium & Large) hebben we voor de eerste 25 ‘early birds’ een speciale aanbieding gemaakt. Ben jij er snel bij dan profiteer je één van de eerste 25, dan profiteer je het eerste jaar van deze prijzen, want hebben we de eerste pakketten verkocht dan wordt de prijs automatisch

  • AANTAL EARLY ADAPTERS SMALL ABONNEMENT 8% 8%
  • AANTAL EARLY ADAPTERS MEDIUM ABONNEMENT 12% 12%
  • AANTAL EARLY ADAPTERS LARGE ABONNEMENT 4% 4%

Veel gestelde vragen

Hoe weet ik welk pakket ik zou moeten bestellen?

Aan de hand bijvoorbeeld je Strava statistieken kan je eenvoudig bepalen welk pakket je nodig hebt. In je profiel kan je zien hoeveel kilometers per jaar je rijdt. Met onze uitgebreide kennis over het gebruik van sportvoeding tijdens het fietsen hebben wij op basis van het aantal kilometers een pakket samengesteld waarmee jij uit de voeten kan.

Welke smaak moet ik kiezen?

Over smaak valt niet te twisten en het is dan ook heel persoonlijk wat je bevalt. De beste manier om hier achter te komen is door eenvoudig alles te proberen. Daarom hebben we in het eerste pakket van alles wat gestopt zodat je hiermee kan bepalen wat het beste bij jou past. Voor de tweede levering nemen we contact met je op om je voorkeur te horen zodat we deze voor de tweede ronde mee kunnen nemen.

Maar wat nou als ik ineens meer ga fietsen?

Ga je meer fietsen, dan kan je natuurlijk eenvoudig overstappen op een ander pakket. Ga je minder fietsen, dan is dat natuurlijk ook een mogelijkheid. Stuur ons dan een mail met je verzoek en wij passen je abonnement aan.

Kan ik ook een combinatie maken met andere abonnementen?

Naast dit abonnement voor sportvoeding hebben we nog een meer abonnementen. Er zijn combinaties mogelijk, maar niet alles komt bij ons vandaan. De koffie versturen wij rechtstreeks vanaf de branderij in samenwerking met Il Magistrale. De overige abonnementen zoals het onderhouds-, leesvoer en trainingsabonnement kan je eenvoudig combineren als je je bestelling afrond. 

Hoe zit dat precies met de levering van mijn spullen?

De levering van je producten hangt af van je het pakket dat je hebt gekozen. Kies je voor een Small of Medium pakket dan sturen we je na het ontvangen van je betaling eens per half jaar je pakket naar je op. Kies je het Large abonnement dan sturen we je per kwartaal je producten op. We hebben voor deze methode gekozen om niet allemaal kleine pakketjes op te moeten sturen waardoor we veel verpakkingsmateriaal en verzendkosten kwijt zijn. Zo houden we rekening met het milieu en krijg jij meer voor minder!

Hoe zit dat met betalen?

Omdat onze abonnementen in de kinderschoenen staan factureren we jou per halfjaar of kwartaal. Hierdoor hoef je niet elke maand iets te betalen en blijft het simpel. De eerste betaling zal dus een veelvoud zijn van het maandbedrag dat vermeld staat. 

Voor de toekomst willen we dit invullen met een automatisch incasso eens per maand, want dat maakt het voor ons allemaal nog makkelijker. Natuurlijk hopen we dat we dit zo spoedigmogelijk kunnen aanbieden. Tot die tijd kan je je factuur wel eenvoudig met iDeal betalen.

Alles nog even op een rij

Zo vergelijk je de verschillende pakketten eenvoudig en kan je het best passende kiezen

LEVERING

De levering van je producten hangt af van je het pakket dat je hebt gekozen. Kies je voor een small of medium pakket dan sturen we je na het ontvangen van je betaling eens per half jaar je pakket naar je op. Kies je het large abonnement dan sturen we je per kwartaal je producten op.

Wil je dit abonnement combineren met een onderhouds-, of leesvoer pakket? Dat kan eenvoudig tijdens het afronden van je bestelling.

BETALING

Onze abonnementen staan in de kinderschoenen en daarom is het op dit moment nog niet mogelijk om een doorlopend maandelijks incasso contract met je af te sluiten. Je zult hiervoor nog even geduld moeten hebben, maar het is wel waar we naartoe willen.

Tot die tijd betekend dit dat je de eerste termijn via je eerste bestelling betaald. Voor de volgende termijnen ontvang je van ons eens per kwartaal een factuur die je eenvoudig met iDeal kan betalen. 

Kom je er niet uit?

Hebben we met dit verhaal nog niet al je vragen beantwoord, schroom dan niet om ons een berichtje te sturen.